Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2012 23:49 - Апостол Апостолов и други WEB звезди
Автор: aligatora Категория: Технологии   
Прочетен: 2608 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Едно е да си популярна личност, друго е да си виртуална звезда. Напоследък има доста такива. Аз мисля, че Апостол Апостолов е известен на всеки човек, който е посещавал форуми и блогове. Това си е ПР, и говори, че Апостол разбира от него или поне инстинктивно успява да стане популярен.


Тагове:   блог,   Blog,   Blogbg,   блог беге,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. ahab - Не ти трябва да си популярен като ...
01.04.2012 11:16
Не ти трябва да си популярен като Апостолов - с патологичен цинизъм (но от просташкия, вулгарен вид, не от интелигентния като Кърт Вонегът), самолюбие, словоблудство, графомания, мания за величие и още куп ментални състояния, всяко едно от които е достатъчно за освидетелстване. Обикновено е обект на подигравка, което той разбира като успешен ПР :)
цитирай
2. apostapostoloff - Не е инстинктивно, драги!
02.04.2012 04:32
Апостол Апостолов е голям експерт в областта на рекламата и маркетинга. Преди промените той ръководеше рекламата на БАН, сетне на БЗНС, сетне своята собствена реклама, сетне...

А на простоватия коментатор ahab ще кажа, че има един основен принцип на рекламата (неизвестен на простолюдиетоне), който гласи: "Не е важно какво пишат за теб, важно е да пишат за теб и да не ти бъркат името."

Прилагайки тази рекламна стратегия, "Ролинг Стоунс" станаха "Ролинг Стоунс", проф. Вучков започна да взима по 6 бона месечно за 2 часа приказки, а Апостол Апостолов се превърна в най- големият български астролог, чиито книги се издават вече в целия свят. Справка: http://www.pebo-verlag.com/apap1.php

А ahab е и си остава анонимна нула от циганската махала на Европа. Защото простотията не ходи по говедата, а по... ahab. (Който на всичко отгоре ми се прави и на моралист).

Льольо, льоло, при капитализма са важни единствено и само резултаитите бе, бунак! Най- вече финансовите резултати!

При капитализма само Н. В. Пазарът решава кой е велик и кой е нщожество като ahab.

За подигравките... "Подиграват се глупаците; шегуват се мъдреците." Така са казвали древните. Докато бунаците се подиграват на нас, знаменитостите, ние правим пари и слава, които ни осигуряват ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ. А вие, баламурниците, ще слугувате за жълти стотинки цял живот!

Смешно ли ти е сега?! Ако бях на твое място отдавна да съм се самоубил!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aligatora
Категория: Лични дневници
Прочетен: 49846
Постинги: 31
Коментари: 2
Гласове: 24
Архив